بستن

آواتار صفحات جنیفر لوپز در شبکه‌های اجتماعی سیاه شدند

0 دیدگاه | 3 سال پیش

به طور غامض، صفحات شبکه‌های اجتماعی جنیفر لوپز سیاه شده است.\
بصورت ناگهانی، صفحات جنیفر لوپز در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام، فیسبوک، تیک‌تاک و توییتر رنگ سیاه را به خود گرفته‌اند. نمایندگان این ستاره با استعداد خوانندگی و بازیگری هنوز به این موضوع پاسخی نداده‌اند، ولی انتظار می‌رود که او به زودی از پروژه جدید خود پرده برداری کند.

لوپز تمام پست‌های خود را در اینستاگرام حذف کرده است ، اما اثراتی از حضور او در فیسبوک، توییتر و تیک‌تاک همچنان در جریان است. لوپز حدود ۳۴۷ میلیون دنبال‌کننده در این چهار شبکه اجتماعی دارد.

لوپز در ژوئن سال گذشته برای تولید مجموعه‌ای از فیلم‌ها و سریال‌ها با نتفلیکس قرارداد امضاء کرد. او با فیلم “اغواگران” (Hustlers) در سال 2019 رکورد فیلم‌های لایو-اکشن خود را با فروش 33.1 میلیون دلار در هفته افتتاحیه شکست. در مجموع، آن فیلم در داخل کشور 105 میلیون دلار و در سرتاسر جهان 157.6 میلیون دلار فروخت.

لوپز، که تاکنون بیش از 70 میلیون آلبوم فروخته است، در ماه می آینده فیلم “مادر” (The Mother) را در نتفلیکس منتشر خواهد کرد. اخیراً وی در فیلم “ازدواج ناگهانی” (Shotgun Wedding) مقابل جاش دوهامل در آمازون دیده شده است.

یکی از دنبال‌کنندگان لوپز در فیسبوک نوشته است: «چه اتفاقی افتاده؟ امیدوارم که خانواده تو در وضعیت خوبی باشند. دعا می‌کنم برای سلامتی تو.»

0 دیدگاه